Sista april!

Nu blire käk sen PARTYYY!!! :D :D :D :D


ni få ha en kanon kväll, de ska jag! pusspusssss :)
Kameran är med så de kommer bilder i morgon! :D

Lina sen stan!

hejsan, nu är jag äntligen klar med mitt rum!! Nu så hade jag tänkt och gå till henne, sen så ta vi bussen in till stan och är där ett tag. Hare bra, pus!

ear cuff!

as snyggt! :D


fullt upp!

stor städning här kan jag säga, ha hållt på en timme nu och är klar med garderoben. Nu är de resten kvar.. Känns as drygt men kommer bli bra när jag är klar iaf :) Nu måste jag fortsätta med de, skriver sen när jag är klar! :) pusspussss

29 april!

hejsan, gud så dålig jag är på att uppdatera, men de är lov och har inte lika mycket tid och sitta vid datorn.
Jag har iallafall lite new things! :) kan visa..

the body shop!

bara jag som älskar the body shops body butter? :) så himla bra! huden blir så bra och mjuk rekomenderar verkligen det om ni ska köpa de, de finns i birsta på THE BODDY SHOP! :)

Nu ska jag strax gå till bussen, men ni få ha en kanon dag de ska ja':)
puspus!

spara den här på bloggen, ska egentligen.. eller äh, skitsamma.


fest i hela huset!


Svar på kommentar!

B om hemma från birsta och lina!:
Vad kostade/vart har du köpt mobilskalen?
IP: 217.208.127.52

Tänkte att jag kan ju svara i inlägg. Eftersom att de inte är så många som brukar kolla på komentarerna dom skrivit.
Men jag köpte det iaf at en kille som bor i härnösand, alldeles nya skal, som ni såg på bilden de var plast runt dom så dom är helt oanvända. Sen hade han en massa olika färger på sakalen, rosa, vit, svart, lila, blå, grön och sen olika färger av dom också som rosa då fanns det mörk rosa och ljusrosa.

Men kolla här, så hittar du!


hemma från birsta och lina!

hejsan! Efter birsta så for jag hem ändå. Skrev att jag skulle till olle men de blir så jobbigt i morgon om jag måste hem och sminka mig innan jag ska fara osv..  Så blev lättast att jag for hem!
Men efter birsta så lämnade vi av olle, och sen for jag till lina och ha varit där hela kvällen. Malin var också med, eller ja dom va med varandra och sen kom jag och va med dom, rättare sagt!
Men jag tänkte visa vad jag köpt, inte för att de blev så mycket men.. Något blev de ju iaf!

Vitt och rosa iphone skal, mycket fina. Är nöjd med dom!


En börs från glitter,
en fondation från h&m
och en parfym från kiks!

Det var allt, nu ska jag hoppa i säg så jag kommer upp i morgon! pusspus :)


Hejsan! Nu sitter vi i bilen på väg hem! H...

Hejsan! Nu sitter vi i bilen på väg hem! Har lite saker med mig hem men de är inga kläder.. Hittade inget speciellt som jag ville ha. Men jag ska till Olle nu och sova där sen i morgon så ska jag på stan med lina! Men jag visar det jag köpt när jag kommer hem ifrån det :) hare bra alla! Pusspuss


godmorgon!

hejsan alla! Nu så har jvi gjort oss klara. Vi ska bara käka frulle sen ska vi nämligen till Birsta idag över dagen :) Visar bilder på de jag köpt sen. Hre bra. pusspuss!

19 månader med min gubbe idag! :) <3


haha har bild brist på oss, men vi få ta några nya snart! :) hihi

grattis älskling!


23/4

hejsan! nu så gör jag inte ett skit, men igår så var vi på fest i nötbolandet eller va de heter. 
Sen i dag har vi inte gjort ett skit, käka thimat :) nu är vi hos david igen. Sen ikväll ska vi upp på varvet och grilla med en massa folk! Hare bra!

Blev en bild på mig och lisa :)

mycket text, läs om ni orka

Ledsen för det.. Men jag orka inte, haha.
I torsdags så var jag på påsk middag hos pappa, riktigt gott!
Sen igår så va jag och olle hemma hos han hela dagen och sen åt vi grillat, skit gott! Sen på kvällen så va vi bara hos mig och hade mys kväll men massa godsaker.
Sen i morse så var vi barnvakt åt mina syskon. Vaknade vid 8, så är as trött nu! Men vi va iaf barnvakt och sen vi 12 för då gick vi till gun (min låtsas farmor) och åt vi lunch, sen har vi varit ute hela dagen och sola, spela spel, prata och dunka music! Vid halv 5 så kom olles pappa och då for vi till olles farmor och farfar och käkade, hur gott som hellst, och nu så sitter vi hemma hos david med bosse, mogge och jonas. Sen har jag inte en aning om vad vi ska hitta på ikv, men något kul blire! :) hare bra puss.
fick bli en bil sen när vi for ner i diket med mogges bil! ;)

skitsamma man kan inte älska alla..


en repris, men skitsamma

hur mycket jag än ger, så letar du alltid efter fel, ja du hittar alltid fel!


mat sen ollebolleee♥

Nu så är de alldeles strax mat. Hoppas de bli något gott, hihi. Sen nu är vi HELT FRI IFRÅN PROV!! Känns helt underbart och inte ha något och plugga på när det är lov, åh!
Efter jag käkat så kör jag till ollebolle och är där ikv.  Skriver kanske när jag kommer hem, bero på vilken tid och om jag ha något och skriva då :) annars så få ni ha de så bra, puspus!


blev en bild på mig och lisa! :)

mer än vad jag har!


2 prov, fuck it

hej, usch och bläää va dåligt de gick på proven idag.. Vi ha haft i administration och handels, ig på mig!! efter proven så skulle vi gå till museumet. Men innan det så lekte typ halva klassen i lekparken! as kul :) hihi



En bild sen vi var inne på museumet! :)

outfit!


har jag verkligen haft så ljusthår?








why so serious?


isgalan + 2kg godis!

Hejsan! har varken lust eller ork att blogga.. Det är därför det gå trögt föt mig nu, men kommer igång när jag känner att jag orka igen, då bli de fler inlägg kan jag lova! Men i lördags så va jag och lina på isgalan ovh där träffade vi även pattan och amanda så vi satt med dom. Efter vi varit där så for vi på coop och köpte ca 2kg godis. Det var 3.90 så de va ju bara ett måste och fara dit! Sen när vi köpt godiset så for vi hem till mig och kollade på disney channel hela kvällen och spelade lite spel osv.. trevligt värre! :)


Blev bara bilder på killarna dom som va bäst! hehe :)

All my life I've been good but now..

All my life I've been good but now,
I'm thinking 'What the hell'
All I want is to mess around,
and I don't really care about
If you love me, if you hate me,
you can't save me, baby, baby
All my life I've been good but now,
'What the hell'

Haters give me motivation!

T.I

isgalan!

hejsan kl 5 så ska jag och lina fara och kolla på isgalan, sen efer de bli de fara å köpa göttaaa och sen filmkväll!


måste städa för de ser förjävligt ut  mitt rum, sen måste jag laga mat sen kan jag åka. Ha lite å gör nu så kan inte skriva nå mer.. Hare bra, PUS!

16 april - min namnsdag!

hejsan i dag är det patricia som har namnsdag, har fått en liten slant av mamma och farmor och farfar :)
nu så blev jag skit sugen på något gott så ska kolla om de finns nå, skriver sen när jag ha något och berätta!

dagens outfit

15 april - party at agnes house







Party!

Party!


UH!

hejsan de gick helt okej på uh, tänker inte berätta vars vi ska vara, göra, vilka vi är because it's not in you're business :)


uh kl 3!

hejsan nu sitter jag på skolan och vi ha turism, men hon är inte här så man få jobba själv! éfter det här så har vi svenska och sen slutar vi, känns skönt och sluta 2 den här fredagen också! :)
efter skolan så ska alla vi själevadare samlas för andra gången och prata om sista, hoppas vi kommer fram till vad vi ska göra, vilka vi ska bjuda osvosv..
jag skriver nog sen om jag far hem annars är jag nog med olle :) hare bra pus


en bild sen i nian!


fick leka liten idag!




fick dom av LISA!! kolla på hennes blogg! :D

fuck life

skulle ju plugga men då visade det sig att min papper är kvar i skåpet braaaavooo!
hejdå.

kanon dag!

har haft en riktigt kanon dag idag med lina och lisa! Med en massa skratt och ja.. haha vad ska man säga, kan visa bilder imorgon lisa har min kamera nu och håller på lägga in filmerna och bilderna på hennes dator! men nu ska jag plugga ha omprov imorgon så måste verkligen kunna det här!!

kommer mer bilder i morgon! :)


drar till dadi!

nu så ska jag käka sen drar jag till pappi! :)

13 april!

hejsan på er! Nu så sitter vi och ha administration, as jobbigt, men är klar så då kan jag sitta lite här :) Vi har bara handels kvar sen slutar vi. När skolan slutat så ska jag på stan ett tag sen hem och käka, sen efter de så bli det och fara till pappa och fira helena! :)

<3


12 april, en månad kvar!

Shit, är så himla trött nu för tiden.. Sen när det är helg, ja då kan jag vakna vid halv 9 - 9 och vara hur pigg som hellst.. aja, ska sova nu. Justja, de är ju en månad kvar idag tills jag fyller år! :D hihi
PUS

länge sen

halv 8!!


what are words if you don't mean them when you say them


jag kunde ju!

mvg på trummor
vg bas
vg piano
g gitarr!

Är helt nöjd med musik provet! :) och nu så sitter jag här hemma och pluggar på mitt handels prov som är på fredag.. kul att nästan hela klassen ha sovmorgon men inte jag för jag ha omprov.. -.- fuck! aja ska fortsätta med det här, skriver mer sen.. pus

12 april!

oj blev många inlägg igår men hade inte så mycket och göra.. men nu så sitter jag iallafall på skolan och ha hål timme, sen efter det här så ha vi musikprov.. SPELNING!! trummor, bas, gitarr, piano -.- usch!
skriver sen när jag kommer hem, puss! :)

BB!

nu lägger jag mig och kolla på bb sen igår vill inte missa när patrik åker ut! :D hihi
godnatt alla! pusspuss

halv 8, love it♥

sitter och prata med olle och nu blire kvällsfika framför halv 8, puss!


Alla ni som gå i NIAN och läser min blogg och som kommer gå på nola, eller ha sökt dit. När ni börja ettan så få man välja individuellt grejs.. VÄLJ INTE MUSIK!! De är bara en massa prov och om musikens historia.. DET SUGER, man få nästan inte spela något alls och nu när vi ska spela så ska vi kunna spela trummor, bas, piano och gitarr! VÄLJ BILD, eller dans om ni vill uppträda för hela skolan förståts! ;)
Om jag fick göra om så hade jag tagit bild, inga prov eller nått!!

runt hela övik!

nu har jag nog varit i hela övik, kroksta, stan, deckarsön, varvet, hörnett, domsjö, svettan och när vi va i svettan så stannade vi på stallet. ÅH himlar va jag saknar de!! :(


Sen for vi hem! :)

alla vi som va hos pattan i lördags!


fick bilden av amanda!

min första!

enjoy

veckan uppbokad!

Tisdag: ledig, haha nej men imorgon ska jag inte göra något :)
Onsdag: fara till pappa pch fira helena!
Torsdag: va med lisa!
Fredag: dra ut? ne skoja bara, ska bara chilla med film hemma hos olle
Lördag: Va med brudzen å chilla
Söndag: chilla ännu mer!

yä, pus

sminkvideo 'vanlig' sminkning!


videoinlägg?

vill ni se ett vanligt videoinlägg?

kommentera isf så lägger jag upp en idag! :)

sminkvideo på g igen!

sen i lördags när jag la ut videon så ha min statestik ökat gaalet mycket! skit kul! :D så jag lär fortsätta med de här, har en 'vanlig' sminkning på gång nu, så om ca en halv timme så kommer den! Senare efter det här så kommer jag göra några vanliga videoinlägg när jag bara babblaar påå så enjoy!

godnatt!

nu ska jag lägga mig och sova!
men jag lovade ju i sminkvideon att länka lisas blogg så!

http://spetss.blogspot.com/

different hair colors

så nu ha jag precis kommit hem från oliver och vi gjorde inte speciellt mycket. Boysen gjorde hemma gjord glass och jag åt ;m haha! aja nu ska jag lägga mig så jag kommer upp imorgon! puss

lite olika hårfärger











Så duktig! Olle har precis bjudit mig på m...

Så duktig! Olle har precis bjudit mig på middag, hur gott som hellst! Ikväll så ska vi bara chilla. Sen kör jag hem :) ha en bra kväll, puss


partyy i brebban city!














nu drar jag ut! tjing

kvällens outfit!

partysminkning


candy, yamii!

kollade på gamla inägg och då hade jag fått en fråga vilken som va min favvo godis, och det är dessa go'ingar!

när vi va ute och körde så stannade vi också och köpte lite smått å gött, och då kom även dessa snyggingar med hem! :D

videoinlägg!

de gick as bra och köra! man känner hur man förbättras hela tiden, vi körde i västerhus, själevad, domsjö, hörnet och svedje :) va typ ute i 45min! älskar och köra as kuul!! :)

Gjorde ett videoinlägg och nu ska jag ladda upp den och de stå att jag måste vänta i 135 min?! fan jag orka inte då.. haha måste vänta i mer än två timmar isf, känns fett drygt bara för en film lixom.

ut och köra!

nu ska jag ut och köra! skriver när jag kommer hem

9 april!

hejsan har käkat frukost nu och är ny duchad! om ett tag så ska jag böra fixa mig inför ikv :D kommer bli årets fest förfaaan!!

min outfit just nu

mätt som en plätt!

oj va mätt jag är nu! det blev pizza till middag, yami! Nu så ska jag snart börja gå till Lina. Sen går vi till lisa, skriver mer när jag kommer hem ikv! men ni få ha en bra kväll! :) pusshej

slutat kl 2 ons, tor och idag! ♥

så himla sköööna dagar, har slutata två nu tredagar i rad♥♥
onsdag så skulle vi sluta halv 4, torsdag med och idag 3! underbart. Tänk om alla dagar hade varit så här?!

old pic!


8 april - grattis lisa! :)

hejsan nu sitter jag på skolan och jag gjorde ju klart min uppgift igår så jag ha en hål timme nu och sen ha vi bara engelska sen slutar vi! :D

Idag fyller lisas år och vi ska fara och gratta henne sen ikv, trevligt trevligt! :)

en bild sen i sommras när vi va hemma hos elin :)

bättre bild på mitt köp idag


klar efter 3-4h skrivning!!

äckligt och fett, nu ska vi in i duchen!

new in!


OBS: håller den långt fram! har inte direkt dubbel D som de se ut på bilden!
haha tänkte för den se jäkligt stor ut :)
Men jag ska iaf ha den på lördag!
pusshej!

ha knppt tid och skriva här..

håller på med engelskan/turismen och skriver som ett jag vet inte vad! Jag är så besviken på mig själv som inte gjorde allt för och lära mig engelska när jag va mindre, då hade det gå så mycket enklare nu. aja puss hej!

puta på läpparna lite kanske?

btw, jag är bäst på och börja på inlämingar dagen innan så nu sitter jag här och skriver som bara den!!

home!

körde hem jag kan ju fansen de här nu! :)  synd bara att det är ett år kvar tills jag få ta körkortet men.. Nu är jag iaf hemma och ska lägga mig och se på BB! :) godnatt, puss

Drar till gubben min!

nu så far jag till olle :) skulle egentilgen plugga med orka inteee!! haha aja nu är han snart här, skriver sen när jag kommer hem! puss hej

New in!





Allt från Cubus!
Svart/vita byxor 250:-
Svart kofta 200:-
Svarta byxor 250:-

chill dag!

hade matte i morse sen hål till lunch sen adminsistration och samhälls sen sluta vi vid halv 2 - 2! Sen gick jag ocg brudarna mina på stan en sväng jag köpte också en kofta och två par byxor :)

Vilket nötskal jag är!! Laddade ner en fil...

Vilket nötskal jag är!! Laddade ner en film för att jag ska kunna lägga mig och se den. Sen nu när jag ska lägga mig i sägen så stänger jag av datorn.. Haha ja, vad ska man säga?


5 april!

hejsan idag va jag i skolan. Sen efter det så gick alla själevadare till uh och börja prata om vad vi ska göra på sista april, vi kom inte fram till så jätte mkt. Men lite iaf :) om de bli av så kommer det ng bli en kanon dag! :)

funderar helt ärligt på och gå och lägga mig.. Så himla trött!!

från blond till brunett

hejsan, blev ju blond igår såg förjävligt ut så jag och lina färgade tillbaka det till brunt :)

godnatt!

så nu går jag och lägger mig! :) har precis kollat på BB sen igår. Missade det så fick lov och kolla på det nu! godnatt

ge mig!! :)

Hella goes blondie!

hejsan nu har precis jag och lina tvättat ur färgen och nu är jag blond!!!!

Om ni vill se en bild så få ni fan kommentera att ni vill se också! ;)

godnatt!

Så nu har jag försökt lärt mig hur man lägger in låtar i min tel, men de slutade med att alla mina låtar som jag ha på datorn for in i mobilen.. BAJS! Sen så har jag ingen aning om hur man få bort dom så olle få vis mig imorgon hur man gör, för jag kan fan inte. Nu så ska jag lägga mig och se på BB!

Nu så går vi och lägger oss, sovgott! puss

övningskört!

kom precis hem efter att ha övningskört här runt om i själevad :) gick riktigt bra! idag så har jag varit hemma hos olles pappa med mogge och david, sen så for vi till hans farmor och farfar och käkade och efter det så skjutsade dom hem mig. Va hemma ett tag sen for jag, mamma och syskonen ut en sväng :)


Taken, bästa filmen jag sett på länge! :))

Taken bästa filmen jag sett på länge! :)) Den går ikv på tv 4, kl 9!! för er som inte sett den :)


Hejsan! Jag är ledsen för att jag är så då...

Hejsan! Jag är ledsen för att jag är så dålig på att uppdatera.. Men igår så va vi hos David igen och ba chillade :) nu så sitter jag hemma hos Olles pappa och kolla på tv :) skriver mer när jag kommer hem. Pusss


haters make me famoust!


RSS 2.0