Blogriket.se

www.bloggriket.se
Om du vill ah fler läsare till just DIN blogg gå då in på bloggriket.se

cutest couple ever?????


i'm just a small town girl living in a lonely world


Party like a rockstar


Förfest hos Öberg

Jag å norway
Hela förfest gänget!

Utanför domsjö skolan, på väg till linnea

Jag å sabbi

Brudarbrudarbrudar, alla gillar brudar!

Töt sara

Fanny Vickis å moi

Glow♥♥

Some hott stuff

Hit the dance floor

♥Världens bästa sommar slisk!♥


Klassisk vanilj glass och djup frysta hallon

Häll upp hallona

In i mikron i ca 1 min så dom bli varma!


Lägg i glassen sen börja du stampa och..

Done! Så simpelt, SÅ gött! :D :D :D

Drar till elin!


Iphone fun


Jag och Carro

Jag å lina

Ha en massa fler a men orka inte lägga upp alla. Hehe

New app


Hittade någon foto app på App Store

Efter nio dagar är du borta!


Fisketur



Idag hade vi verkligen tur med fisket, vi fick 6 st gösar och en gädda, själv så fick man 4st ;) inte för och skryta men.. hm. Haha nej men jag är fett stolt, de brukar alltid vara jag son inte få fisk medans alla andra få de :p Men det blev iaf gös till middag. Mums! :D

Ska börja videoblogga igen, några tips och förslag?

Ska börja videoblogga så småning om och vill ni att jag ska prata om något speciellt så skriv gärna det i en kommentar. Eller några nya sminkvideon som är bättre, eller jag vet inte, men vad som hellst :D

God morgon,

Försöker le, men ja, de star stop i min sårskorpa.

Men god morgon på er alla, idag är det fredag och de här är min första fredag på länge som jag tro att jag ska ligga hemma bara. Kan ju hoppas på att de bli ändrade planer, men som det ser ut i nu läget så blir jag hemma.


old pic

Gamal bild, men är hemma hos David med Olle, Bosse, Grisse, Mogge, Ludde och Jonas. Vi ha nyss kollat på en massa BMS avsnitt, och nu ha dom kört upp luddes moppe på balkongen på övervåningen måste gå upp och kolla vad dom gör mer.. Hahah men ha de bra! :)

28 juli!


Hejsa alla idag har jag inget planer men jag är med Olle iaf! :) Få se vad jag gör med dagen. Hoppas ni andra få ha en br dag iaf :)
Gud så länge sen jag la upp outfit bilder. Måste börja med de igen! :)

Natti natt!

Nu har gubben kommit och nu ska vi gå och lägga oss och kolla på film! :)

Sovgott!

En vecka sen nu vid 7..


Nu idag runt 7 tiden för en vecka sen så ramlade jag av. En vecka sen.. Det ha gått hur jäkla fort som hellst, mår ju 1000 gånger bättre nu. Men ja, de jag skulle säga va att de va en vecka sedan jag ramlade av.

New in! Tröst köper saker för pengarna jag skulle haft på yran!


Börs från monki

Skopunkten, kärlek

Efter som jag pajjade min förra underbara väska så fick jag lov att köpa en ny, exakt lika dan fast en model nyare. As glad, för jag trodde inte dom skulle ha några hemma. Men den är ifrån nån väsk affär där i birsta!
*BLING BLING* iphone skal!

Ny klocka från ur & penn! Ha velat ha en så länge men inte hittat någon som jag tycker om förän nu :D

En mysig tröja ifrån JC

Det va allt jag köpt i birsta och nu de som är under är de jag köpt idag! :)

Från gina, ett par jeans och en halsduk.


Bilden ovan är en kavaj som är ifrån H&M och även sminket är där ifrån på bilden under. Nlagelacken är ifrån kicks, har en förmåga och tappa bort min nagelack.. Minns inte hur mycket sminket blev men typ 400 kr :p haha, men man måste ju ha nyss så..


EN söt klänng och ett par shorts ifrån Bikbok!

Armband ifrån Glitter!

Det va nog allt, har säkert glömt något. Men nu när jag inte far på yran så tröstköper jag en massa kläder för penarna!

Sundsvall gick jätte bra!



I sundsvall så kollade dom och röntgade mig, de va inge fel på min käke eller något så de är jätte bra! Den femte så ska jag tillbaka på en återkoll eller vad det kallas! Efter det for vi och shoppade en liten stund, jag orkar ju inte med så mycket så.. ja. Visar i nästa inlägg vad jag köpt! :D

Hemma efter sundsvall!

Idag på sjukhuset gick allt otoligt bra, behöver inte opereras eller något så det känns otroligt bra och röntgen bilderna på käken visade att hela käken är hel känns as bra det ocskå. Näsan är av med den ligger så rakt så den skulle lagas av sig själv. Fick mer smärtstillande för jag ha såna verkar! Så nu är det mycket bättre känns hur bra som helst, efter sjukhuset så for vi en liten sväng på birsta. Jag är så svag så jag orka inte med så mycket. Kan visa bilder i morgon på några av sakern jag köpte :)

Nu ska jag och älskling sova. God natt alla :) puss

Sundsvalls hospital

Nu far jag och hoppas på det bästa!

Ni få ha det så bra här hemma

Puss & Kram



Måste sova ska upp tidigt!


Middag hos låtsas farmor i stugan idag!

Nu: Sova, för i morgon bli det och fara tidigt.. Sundsvalls hospital här kommer jag! Hoppas att dom inte kommer göra något mer än att kolla mig. Aja nu måste jag sova :) Natti natt!

För bra♥


24 juli!



Första bilden: Ett tappert försök och le!
Andra bilden: Tro inte jag visat mitt skrapsår på armen än, men nu se ni!


Hejsan idag är det den 24 juli och min låtsas farmors birthday!
Vi ska dit och käka önska jag kunde äta vanlig mat, för hon gör så himla god mat!! Men de bli soppa för mig som vanligt. Idag har jag även märkt att nederläppen ha lagt sig lite mer och jag kan gapa lite mer också. Det går ju åt rätt håll iallafall. Vi ska fara på ett tag så jag kommer nog inte skriva något mer förän ikv! :)
Hade så bra alla, puss!

Fördubblats!


Som ni ser så har det ökat nästan dubbelt, helt otroligt! Kul att så många kollar och jag hoppas att ni kommer stanna! :)

Otroligt jobbigt!

Idag fter jag varit hos pappa så for vi förbi Brian (hästen). Det va verkligen inte kul, jag bara grät.. Sen eter vi träffat han så for vi till olycksplatsen, det var fortfarande blod där.. Fast dom hade försökt kratta över det. Höll på bryta ihop då, ingen fattar hur otroligt svag man känner sig. Det gå inte och förklara! Men man känner sig så himla liten, nu är jag mest ledsen hela tiden och ha en ständig värk. Vill ba gå och dö för ett tag. Nu ska jag upp och umgås med dom som är här. Men ha en bra kväll alla!

Puss & Kram!

destroyed in seconds


guests

Idag har jag varit hos pappa hela förmiddagen, vi satt mest och prata och jag å mina syrror spelade kort och lite smått och gott! :) Nu så har vi fått främmande här hemma hos mamma. Så jag umgås med dom så gott det går, pratar ju dock inte så mycket eftersom det är välldigt ansträngande. Så orka prata korta stycken men är dålig på att förklara saker.. :/ Men det känns bättre nu än tidigare!

God morgon!


God morgon alla! :) Nu så har jag nyss käkat min frulle som är en pencellin och en alvedon samt ett glas vatten! Är på diet nu, känns ku kanoners att börja banta efter det här. Hihi! Nu så ska jag gå ut och sätta mig, får ju dock inte sola vilket känns otroligt dåligt!! Men jag är bara glad att jag är här.

puss & kram!

tivoli

For till tivolit i stan med Lina vid halv 9 - 9 och kom hem kl 11! Sjukt vilka blickar man får, och gud va man påverkas.. Men gick ändå hyffsat bra. Är stolt att jag orkade med allt men är ändå ledsen.. Nu skajag sova och hoppas på en bättredag i morgon!

Något bra med idag är att..






.. dom här snyggingarna följde med mig hem från ica!

Nu har jag tid & ork att skriva ner till alla er som ringde och smsade mig igår.

Jag och min rid kompis linnéa va ute och red sen när vi skulle börja gallopera med hästarna så bar dom bara iväg i full gallop och sen när vi närmade oss en väg (jag va först) så skulle jag bromsa han så att han inte skulle springa rakt ut i vägen, en bil kunde ju kört på honom. Men han vägrade och stanna så då när vi va ute på vägen då började han och bromsa och då ramlade han. Det är ju hur halt som helst för en häst och stanna på en väg. Då ramlade han med mig på, minns inget efter det. Kom bara ihåg att jag hade smärta och att jag skrek till linnéa att hon måste ringa ambulansen. Sen helt plötsligt så va hennes mamma där i kanske nån minut sen kom ambulansen. Dom spände fast mig och jag fick som nån grej runt huvudet så att jag inte skulle röra nacken om jag fåt någon skada där. När jag kommit fram till akuten så började dom klippa sönder alla mina kläder och sen fick jag några sprutor. (har världens fobi för sprutor!!) Efter det så börja dom ställa massa frågor och jag låg där ba.. Kunde inte prata eller något.. Sen efter nån timmes vänte tid så for fick jag fara upp och rönka mig. Sen tog det ju ett bra tag innan jag fick veta om något va brutet, men de va det inte sa dom då. Hade världens roligaste sjuksyster, han va hur bra som helst! Men efter att jag rönkat mig och allt så ville dom att jag skulle tvätta såren så det gjorde jag, börja tvätta i munnen sen kollade jag längst tandköttet och där va det alldeles vitt, så jag frågade om de skulle va så och då visade det sig att tandköttet hade släppt.. Så jag kunde om inte jag hade haft så ont så kunde jag böja min läpp under hakan, från där tänderna sitter så hade det låsnat ca 5 cm. Så då blev det fart på alla igen dom ringde och fråga om nån kunde komma och opperera mig men de kunde dom inte den kvällen så jag fick vänta tills morgonen. När dom kört in mig på mitt rum så sa dom att jag skulle få somna för innan det fick jag inte sova för då sa dom att de kunde va sista gången jag sommade, ja, jag hade panik och höll mig vaken allt jag kunde!! Men jag fick iallafall sova där på kvällen men kunde inte sova för dom kom ju in stup i kvarten och skulle kolla till mig.. Men sen från 3 - halv 8 där fick jag sova. När jag vaknat så for vi direkt till opertionsrummet och där inne kan jag erkänna att jag hade panik, eller inte panik panik så att jag ville springa där ifrån. Mer att jag va typ rädd, va as ledsen och allt. Hade ju jätte ont också men.. När jag va där så fick jag syrgas och sen sånt så att man somnar ut av. När jag vaknat så mådde jag pyton, hade så jäkla verk, och ja.. de gå inte och förklara hur ont jag haft/har det. Men efter opperationen så låg jag mest och sov hela dagen, olle va hos mig alla dagar, verkligen skönt och ha stöd från honom också! Men ja som jag sa jag låg mest och sov där hea torsdagen och sen började jag må bättre på kvällen så då for jag hem. I morse så for jag mamma och olle på apotket och sen ica.. Herregud va känslosamt det är apotket va det två personer som såg mig höll på bryta ihop sen när vi skulle på ica ha aldrig någonsin kännt mig så liten och hjäplös.. Jag vågade knappt gå in, men sen när jag va där. Usch!! Massa hemska blickar och folk som bara står still och stirrar, jag grät på vägen hem. Ni förstå inte hur hemskt det va.. Men det här va nog allt om det. Blev ganska mycket text men.. Det som hände va att jag spräckte upp hela läppen mot tandköttet, hjärnskakning, och n bruten näsa som jag mörjligen ska opperera på måndag i sundsvall!

Hemma efter två dagar på sjukan


Hejsan ska bara slänga in ett snabbt litet inlägg här. Som dom flesta sett på fb så har jag ju gjort illa mig och tänkte skriva mer om det i morgon om jag orkar. Men operationen har iallafall gått bra och jag bestämde mig nu ikv att fara hem. Nu ska vi sova! Ha det bra alla.

Jäkla skit dag!


Idag ha vi haft ett jäkla skit göra på jobbet.. Vi hade förs städrundan där man ska städa hela stan, sen skulle vi va ute i skogen och göra rent som ni ser efter en liten liten bäck..

Juli förra året

Två dagars på hamnfesten, dom två bilerna i mitten är ifrån babben och dom andra två är ifrån sara!

Alva blev ett år, inte allt för länge sen jag skrev att jag va där.


Fest hos noff, denna kväll slutade med att vi fick gå hem, man kom ju hem med en massa sniglar i skorna och en annan massa skit.. Hah!

Mycket epa häng, speciel mycket max food! haha

Såg att jag hade kört fyrdagars, det här va på en onsdag sen hade jag kört torsdag, fre & lör också.. haha!

Va mycket med olle och hans vänner också! :D

Där ha vi en tillbaka blick på Juli 2010

Chill grill kväll!





+ lisa, men hon blev inte med på någon bild. Ville dock heller inte de..
Men efter jobbet så for jag och red en sväng efter det käk och sen bar jag i väg till lina och sen for vi till pattan med folket som ni såg ovan! :)
NU: Samma som alltid, lägga mig och somna till en film! :)

Svar på kommentar!

Smsa Låna ([email protected]) om home after work!:
Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din sida - den har verkligen potential :)!
IP: 204.45.44.3

Blir så glav av positiva kommentar, tack så mycket :D

Fullt upp!

Hejsan har haft fullt upp hela dagen, i morse när jag vakna vilket va klockan 8 då var jag klar vaken.. Ja, jag vet, de är nå fel! Men iallafall jag va barnvakt i morse tills 11 då kom mormor och tog över då for vi in till stan en sväng blev en glass men inget shoppande, direkt när jag kom hem så for jag till stallet och red efter jag ridit klart så va de käk och sen for jag till olle och va där.

NU: Film & Sova

En fin sommar kväll!





Hade en trevlig sommar kväll igår med det här folket. Vi spelade kort, spela spel, sjöng till gitarr, rökte vatten pipa och hade allmänt roligt! Tack för kvällen :)

drar till hanna och tillbringar min kväll där :)


Skorna jag beställde blev..

Petra SEK 219, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Metric SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Blev ett par vinter skor och ett par sommar skor, längtar tills dom kommer hem!! Tisdag eller onsdag :D

Mys kväll!


Hejsan igår jobbade jag hela dagen fram till 12 sen efter det for jag och ut med brian ett tag, sen amanda. Hade ingen tid och skriva igår så skriver nu. Kan kortfatta kvällen vi for och köpte godis m.m, åt middag, spela kort, kolla på film, mer kort sen massa prat till kl halv 3 tro jag de blev. Men en riktigt mysig kväll! :)

I'm gonna love you like I've never been hurt before


14 juli

Hejsan efter jobbet idag så har jag varit med gubben, de är väll min dag!
NU: sängen, film & sova.
FREDAG I MORGON!

Känner mig så hurtig!

Har aldrig tränat så mycket som jag gör nu, på jobbet (de är faktiskt skit jobbigt de vi gör) och sen på eftermiddagarna så rider jag. Mår bättre, känner jag! Efter jag slutat jobba så ska jag nog börja träna på riktigt igen (kanske.. ;)) hehe

Snälla bli min igen



Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

jobbat hälften nu!

Hur kung är inte det dåååå???

Dagens låt!


I början va hon lite ja, okej, men nu älsakr jag henne!!! :D

Blått är flått

Gjorde om till blått som ni ser, har haft svart ett bra tag så nu vill jag ha blått kände jag för, de är ju också min favvo färg nu! Så jag tyck de blev snöwgt! ;)
Slet även sönder mitt blåa örhänge idag :( Eller hälften av fjädern är kvar på ena sidan, men andra borta R.I.P!!

dancing on my own


Hard work, work





Bra dag fram till efter lunch, efter det blev det ett himla oväder kan jag ju säga! Tur att josef är så snäll och fixade regn jackor till oss! <3

Efter jag jobbat for jag hem, tog en dusch sen har jag varit i domsjö hela efter middagen och kvällen, jätte kul! Några ifrån Luleå är där och hälsar på så det va kul och se dom. Sist jag träffade dom va i spanien förra året. Vi ha ätit god mat, sing star, pingis och mer kul :D Nu är jag iallafall hemma och dö längtar till i morgon ;) Om det blir av så ska ni få veta, annars inte , eller senare när det bli! (8)

NU: Film & Sova!

11 Juli!

Hejsan nu har det gått snart 4 veckor på det här lovet, snart hälften! :S Går så himla fort nu.. Men jobbet gick väll sådär idag. Ganska drygt va det och sen bli det ännu jobbigare för vi hann inte klart så måste fortsätta med det vi gjode idag i morgon okckså.. Efter det gick jag på stan och kollade lite, hittade en massa saker jag vill ha ifrån bickbok, GALEN REA!! 50-70% på sjukt mycket kläder!

NU: Ska jag fara och rida, sen efter det så bli det en lugn kväll här hemma. Ska nog även beställa skorna i mitten som jag visade, men är INTE säker, få se ;) hehe

Vänster, mitten eller höger?

Metric SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM Linda SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Lianna SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Ska klicka hem ett par skor med fet klack men vet inte vilken jag ska ta, ha typ beslutsångest, haha.
Vilka tycker ni? :D

Jag ska vända upp & ner på mitt liv, ba flippa å köra som aldrig förr..



Under de senaste dagarna har jag..




Jobbat dom första två bilderna är ifrån torsdagen och dom andra fredagen och även en fin bild på brännan!
Satt i hamnparken i fredags och kollade på crusing. Sen vare ju också en massa skit ungar & hundar som badade i fontänen som jag och pattan kämpat med att göra ren!! -.-


Har varit i jeppes stuga med en massa folk några ggr i veckan också!

Söt alva fyllde två igår :) Så va där och fira henne hela kvällen!


7 juli

då vare å fara till jobbet igen da..

Volleyboll


Precis kommit hem efter att ha varit och spela volleyboll på Villa kiosken. For dit vid sex och kom hem nu halv 10! :) Nu ska jag ta ännu en dusch, för man bli ju så äcklig av sanden. Sen bli de sova, måste ju upp å jobba i morgon -.-

Yran!


Idag kom lisa och mette och hälsade på mig å pattan på jobbet och då börja vi även prata om yran, kommer nog bli skit kul! Är taggad! :D Efter jag slutat så spela vi yatzy och kort. Mysigt mysigt.

Parkarbete i denna värme huvva


Usch vilken jobbig dag det varit idag.. Varmt å svettigt, tur att man är ny duschad nu iallafall!

6 juli!

Jobba Jobba Jobba!
Nu far jag snart och jobbar, hoppas på en bättre dag idag.

Hoppas ni andra ha en bra dag!

HattNytt


Åhlens 129:-

Gullvik






Efter maten idag så for jag och familjen till gullvik, för idag då var det 10 år sedan Mamma & Nicke träffades, (Dom träffades där, på Gullvik alltså) så vi åkte dit. Gick en sväng upp till nått berg och käkade glass där. Jätte mysigt!♥

Tänk, nu va det 10 år sedan jag lämnade kroksta och blev Själevadsbo! Shit 10 ÅR SEDAN!! Mer än hälften av mitt liv?!! Hanna tänk 10 år sedan den 1 augusti som jag kom til Sara Nordin då vi körde dunken, då jag försökte lära mig alla namn på Tallgården :') 10 år sedan jag kom och fråga om du ville leka med mig för första gången! :)

femte juli




Avslutar en bild på herbert! Min och pattans vän på sommar jobbet. Hehe ;) Idag har det varit en så jäkla seg dag på jobbet så man vill ju bara dö. Nu är jag hemma och jag ha precis käkat, fundera på att fara och rida med ja, har ju redan träningsverk sen förra gången jag red och nu har jag typ fått ännu mer av bajs jobbet a.. :(

Grattis älskling!


Då va denna dag också slut!


Nu ska jag lägga mig och kolla på 21!

home after work!


Alltså döda mig :O Vet ni hur drygt de är och ha parkarbete!? Vissa vet väll, men gud. Tur att jag ha pattan i min grupp! :) Men nu idag ha vi städat å ränsa ogräs..........
Hard work, work! Haha.

Ha inte sovit på hela natten!

Ni kanske inte tro mig men skitsamma, jag har inte det. Är så jävla trött nu så jag håller på att dö, men kan ändå inte sova. Igår på vägen hem ifrån jeppe så kände jag att nu börja jag få urinvägsinfektion och de fick jag. Hoppas bara att helvetet slutar snart, kan ju inte direkt jobba om jag har det. Måste ju gå på toa stup i kvarten ba (y) Nä nu ska jag kolla ut vilket väder det är, (hoppas på att det är mulnigt) klä på mig osvosv..

SLEEP TIGHT ANGELS

Tänk så mycket roligt man hittar på datorn när man inte ska det..
NU SKA JAG SOVA! GODNATT!

anchor tattooooo!


Så jävla snyggt, tro fan att jag vill ha en sån fast på foten! :)

Vill inte men måste!

Fuck alla er första periodare.. Nu ska jag gå å lägga mig i morgon bli det och kliva upp kl 6, eller ja, tidigare.. I morgon bli det och jobba iallafall! Fuck aina!!!!!!!!!! ORKA INTE! HUUHUH..

Godnatt!

Helt Okej!


tredje juli!



Hejsan alla, idag har jag inte varit hemma alls, i morse så klev jag och olle upp jätte tidigt, eller ja hyffsat. För hans mamma sara fyller år så vi tänkte va vaken lite tidigare då så vi hinner umgås med hans familj innan vi skulle dra. Vid halv 12 så for vi till david och sen efter en kvart eller något sånt så drog vi till jeppes stuga och där åkte vi ring & boysen åkte wakeboard. Gris iphone 4 fick även också ett dopp!
Efter vi varit där till typ 5 så for jag och red med linnea tills nu. Så det här ha varit ungeför min dag :)

Godmorgon! Kommer fortsätta och skriva här...

Godmorgon! Kommer fortsätta och skriva här på blogg.se sen få jag se hur jag gör senare. Skriver om jag skulle byta :)


Ska jag byta till blogspot?

Är så himla sugen på att byta till blogspot för då kan jag blogga från iphonen! Känns så himla värt, då kommer jag kunna uppdatera mer, hela tiden. Känns as värt, eller vad tycker ni? :)
Känns som att jag kan börja om lite också. Som en ny start.
Snälla svar och säg va ni tycker!
Ha gjort en men vet inte om den kommer va kvar beror helt på vad ni tycker!
Sen måste lisa hjälpa mig om jag nu byter :)

Godmorgon!



snygg vi ä ;) haha
Olle å jag ha nyss käkat frulle å nu ska vi fara till david! :) Kommer kanske skriva sen, få se :)
hare bra!

Sommar festen sög!

Hemma nu och precis laggt mig, olle somnade som en stock på en gång å nu ligger jag här och ska kolla på film! Ni som hade tänkt å fara dit i morgon far inte om ni inte är över 18, om ni är det så kommer ni nog ha kanon kul! :) Men ni under 18, FAR INTE!! Så jävla tråkigt..

Aja ska fixa igång filmen nu, sovgott!

OUTFIT FÖR IKV!

Tänk om det hade varit lika varmt som igår, idag. Då hade jag haft klänningen som jag visade några inlägg ner!
Nu ska jag käka sen drar jag vidare, ha en bra kväll. Vi kanske ses i stora staden sen ikv a? :)

Puss & Kram!

Följ min blogg med Bloglovin

´bloglovin

Graduation - Vitamin C / 9:2


Vers 1

 

Vi började i sjuan vad skulle hända då? vi fick moberg och kristina att luta oss på.

Louise hon ville nog strypa oss mest, för på varje tyskatimme så hade vi fest.

Stellan han berättade om Afrika jämt, harare och zimbawe det var inget skämt.

Matten med moberg gick inte så bra, ramsor och vågen det kom såklart.

 

And this is how we feels....

 

 

Ref

As we go on, we remember

All the times we had together

And as our lives change,

*Come* whatever

We will still be, friends forever

 

 

Vers 2

I åttan växte vi små kycklingar upp, och moberg hon blev våran ledartupp.

Rinkbandyn vann vi tjejer det var inte svårt, men fairplay fick vi inte för vi spela så hårt.

En potatis flög fram i gympasalens hall, Billy kom skrikande med sin röst så kall.

Bombningen mot högland vi faila ganska hårt, det visade sig att det var ganska så svårt.

 

And this is how we feels.....

 

Ref

As we go on, we remember

All the times we had together

And as our lives change,

*Come* whatever

We will still be, friends forever

 

 

Vers 3

Imorgon är det sista dagen nu är sommarn här, och vi kommer sakna allt som vi hållit kär.

Vi komma aldrig glömma alla minnen som har, dom kommer alltid finnas kvar.

 

Ref

As we go on, we remember

All the times we had together

And as our lives change,

*Come* whatever

We will still be, friends forever

 

As we go on, we remember

All the times we had together

And as our lives change,

*Come* whatever

We will still be, friends forever


99 saker om mig

1. Ditt namn? - Patricia.
2. Exakt ålder? - 17.
3. Vart bor du? - Ö-vik.
4. Syskon? - 5st, 4 sis å en bror.
5. Husdjur? - Katt.
6. Färg på ditt hus? - Grå med vita knutar.
7. När är du född? - 12 maj.
8. Klass? Sommarlov nu men ska börja tvåan.
9. Vilket år tar du studenten? - 2013 bli det väll?
10. har du något jobb? - Ne inget fast, bara sommar jobb hos kommunen.
11. När ska du sova ikväll? - vet inte, sent, party to night!
12. Mitt största intresse? - Vet inte, hästar b.la.
13. Duschat idag? - ja, nyss faktiskt!
14. Kramade sist? - Olle
15. Pussade sist? - Olle
16. Vad har du ätit?- Inget än.
17. Dagens klädsel?- Shorts & Linne
19. Dagens sötnos? - Bullen
20. Dagens roligaste? - Dagen har ju knapt börjat.
21. Har du många vänner? - Ja! :)
22. Vad ska du göra idag? - P-p-paaarty!
23. Vem kramade du senast? - sa nyss men Olle
24. Hur många vill du ha sex med? - Vill? Konstig fråga.
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - No one
27. Har du pojk-/flickvän? - Ja :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Morfar <3
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Olle : <3

FAVORIT:
31. Film? - Många, som är typ acction.
32. Låt? - Många!
33. Mat? - Tacos
34. Dryck? - Brez? Nej men cola annars.
37. Stad? - Vet inte riktigt
38. Land? - Spanien.
39. Ämne i skolan? - Inget typ.
40. År? - Sommaren 2012 <3!
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Mamma (när bli det lunch)
42. Personen du kysste? - Olle
43. Gången du spydde? - Några veckor sedan
44. Gången du grät? - jadu, ms maby.
45. Pizzan du åt? - Igår
46. Gången du var i göteborg? - Äldrig varit där :(
47. Gången du var i stockholm? - Två år sedan
48. Gången du var full? - dricker inte
49. Gången du var hög? - gör inte sådant
50. Personen som såg dig gråta? - Igen

ANTINGEN ELLER:


51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - te å pppartaaaa
54. Tv-spel eller datorspel? - Inget.
55. Singel eller upptagen? - Upptagen såklart!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppi :)
59. Big brother eller paradise hotel? - big brother <3<3<3<3<3
60. Svart hår eller blont? - Mörkt på mig iaf :)
61. Blåa ögon eller bruna? - Bruna <3<3
62. Choklad eller lakrits? - Inget.
63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg, för jag ha inte varit där men viil så gärna fara dit!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? - Cola.
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Inget
68. Älska eller älskas? - Båda är viktigt!
69. Leva eller dö? - DÖ? Haha nej men leva såklart!

ANTAL:

70. Personer du älskar? - olle som jag älskar älskar (kär) Sen mina vänner älskar jag som kompisar :)
71. Personer du hatar? - Ingen
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Det är några :)
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 1
74. Glassar du ätit på en dag? - En?

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Yran
76. Gånger du haft minnesluckor? - Några
77. Piercingar har du? - 2, öronen
78. Personer du saknar just nu? Några
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Två, 3..?

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Ollek
81. Ska du träffa imorgon? - Vet inte
82. Sjöng du senast för? - Mig själv, heh
83. Hade du senast en msnkonversation med - Är typ aldrig inne på msn längre så, men de va pattan iaf!
84. Spelade du tv-spel med senast? - Vet inte, kom inte ihåg
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? -  Olle!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen?
87. Förtjänar att dö? - Ingen, såklart!
89. Vill du sova brevid inatt? - Ska* Olle

VAD:

90. Gör dig glad? - Mina vänner, Olle
91. Gör dig ledsen? - Inget typ, om nån skulle dö.?
92. Vad vill du helst göra nu? - bbq med mina vänner å dricka.
93. Önskar du att du slapp göra? - Jobba, skulle ba vilja ha pengarna och slippa göra någo ansträngande.
94. Vill du ha nu? - Ett Maxmål, TACK
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar, typ
96. Längtar du till? - Yran.
97. Tycker du om dina betyg? - Dåliga.
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget
99. Är det bästa som har hänt dig?

Inga hål (y)


Inga hål i tänderna tack & lov för det! :) Nu är kl 10 och jag håller på och kolla på sommarlovs morgon. As bra, hihi! Sen gud så skönt för er som hafr första perioden och är klar nu idag. Själv så börja man på måndag kl 7 -15.. -.-  Känns lite halv jobbig, men bra att man fåt in en liten slant! :)

GODMORGON!


Min outfit för ikv, på sommarfesten alltså :)

Godmorgon, uppe med tuppen idag! Nej men ska till tandläkaren och gud sp död jag är, vill bara somna om. Brännan har iallafall äntligen börja lägga sig. Tack och lov för det. Nu ska jag ba upp coch käka sen dra jag! Hejdå :)

Puss & Kram

RSS 2.0