sliten!

hejsan körde två dagars i helgen så jag är helt slut på idag! :) har bilder på kameran men hittar som vanligt inte sladdeeen.. sen nu så sitter jag och fundera om jag ska köpa en iphone, är väldigt sugen!! men får se hur det blir med de :)

sliten tjej där!!
men ni får hare bra, pusssheeej!

less

hejsan jag orka verkligen inte blogga nå mer nu.. men jag skriver väll lite nu och då under lovet. men hare bra!

hos carro bby

hejsan sitter hos carro nu och vi har lite tidsbrist, carros fel! haha men nu kom hanna, hare bra!!





tog bilderna av carro som hannaa ha tage! :D


caroline ohlsson ♥







världens bästa vän, går inte att hitta någon bättre! ♥


just the way you are!


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


26 oktober!

hejsan är verkligen inte på humör idag! vill hellst bara gå och lägga mig skulle vara himla skönt, men ja har samhälls som jag måste plugga till! Annars äre bra med mig, men man har väll sina dagar eller hur? men jag kom precis hem ifrån oliver och ja, nu skulle dom tydligen fara och tatuera sig?! fråga inte varför men dom ska det iaf, jag orkade inte följa så drog hem för att plugga ist.

inte min dag helt enkelt.

1år, 1månad!

hejsan idag har jag och gubben vare tillsammans i ett år och en månad! hihi :D

älskar dig gubben! :) <3

orka inte

hejsan förlåt men jag har inte orkat bloggat nått, känner bara inte för det. men idag har jag varit på skolan, sen gris, oliver och nu hemma. kollar på mitt favoit pogram nu som jag älskar med det blev reklam..

har fått tillbaka mina dumma blåsor..

oj nu hör jag mamma ropar att de börja igen.
hare bra pusshej! :D

24 oktober

hejsan har haft en underbar helg här i umeå med gubben, nu har vi börjat packa för att fara hem, dock inte än men senare. igår så gick vi på stan och olle köpte en tröja och sen fika för typ alla pengar! :) har verkligen sovit som en stock, är utvilad och glad, hihi! men nu ska vi gå och kolla om de finns lite käk.
hare bra puss hej!

22 oktober

idol har precis börjat så nu har jag och älskling varit och köpt godis, chips och dricka och myser framför tvn nu och bara myser på! :D sen är det jätte mycket snööööö här! :( huhu de bara vräker ner..
lovelovelove

men jag hoppas att ni få ha en lika bra kväll som jag! hihi
pussshej :)

umeå men den bästa

hejsan nu är jag på skolan. Sen efter skolan så ska jag och gubben åka tåg till umeå. vi ska bara tare lugnt, mysa, prata och vara för oss själva en hel helg! känns jätte skönt :)

21 oktober - godmorgon!

godmorgon! igår var jag på modevisning har tyvär inga bilder med de va kul och vara där! :)
sen idag har jag två prov så jag hoppas att det går bra på, handels och svenska. nästa vecka har vi fyra så nu äre mycker igång. men nu ska jag gå till bussen.

säkert inga röda läppar där! har värlsens sår mun! :(
men ni få hare så bra, pusshej!

grattis hanna!

måste ju bara säga grattis till hanna som fyller år idag! :D


GRATTIS!

jc clubkort!

fick mitt jc-kort idag :)


dagens låt! :) hehe as skön!


svar på en fråga!

hejsan, fick en fråga på frågestunden om hur jag kunde få en sån stor boll i håret? :)

svaret är: jag tuperar och hårspray!


bollen, dålig bild men den är där iaf :)

om jag tar bort snodden så se jag ut så här! haha

de jobbiga är när man har borstat ut de för håret är helt rufsigt då!

galeeeen i getingaaaaaar, DÖÖ!

alltså seriöst!! jag bli ju  förbannad, nu ha jag pluggat ett tag och vad tro ni jag hör, jo en geting jävlel seriöst!! haha sen tog jag ihjäl en efter en jävla massa försök, och sen då sätter jag mig och se en till famför mig?! alltså vad fan äre här, getinghuset eller?........ HAHA filmade även den sista, när jag tog ihjäl han! mohahah, men ni få inte se den!  kollade på den nyss och håller på skratta ihjäl! så nej jag skämmer bara ut mig mer, hehe!
men ja ni få hare bra måste plugga vidare, hejdå!

usch! haha ser liv rädd ut, var de också! ha släng dom nu, blev bara bild på en för den andra är ingenting längre en liten gägsak baraaa! :D mohaha

19 oktober - prov

hejsan nu sitter jag här fram för datorn som jag egenligen inte ska göra, fasnar ju alltid här när man ska gör läxa eller något liknade! men nu ska jag fasen göra den dära handelsen, har prov i morgon och börja träna idag.. kännr ju inte helt hundra de.

jap nu kör vi..

ni få hare så bra, pusshej! :)

dagens köp

idag fick jag denna grej

hoppas bara att den är lika bra som alla säger ni får se sen ska gå och dusha senare så ska jag visa skillnaden, eller om jag gör de i morgon få se hur det blir! :)


19 oktober - godmorgon!

hejsan är hur trött som hellst kom knappt ur sängen i morse.. ha knarkat i mig en massa alvedon nu så hoppas att jag kommer bli bättre! nu måste jag gå till bussen, men jag skriver mer sen :)


hare bra, pusshej!

sjuk sjuk och ännu mer sjuk!

hejsan, just nu så sitter jag hemma hos carro och sjukar på oss.. men jag har feber, öroninflamation, urinvägsinfektion och halsflussssssssss... jag DÖR!! bruka inte vara sjuk men nu när man väl är de så ÄR man de! jag kan inte missa skola heller så ja, jag få kämpa på nu i två veckor..

bästa vänn, kolla hennes blogg! http://carolineohlssson.blogg.se/
men ni få hare så bra, pusshej!

svartsjuka!

Recept på svartsjuka:

1 dl rädsla
1 dl misstänksamhet

2 msk dåliga erfarenheter

1 tsk kontrollbehov

blanda väl, lägg under duken och låt jäsa länge...


 tog den av http://lljohansson.blogspot.com/ !

godnatt!

gud så trött jag är, hatar verkligen att vara sjuk! blir nog att jag ska till sjukan i morgon eller tisdag! har bilvit förkyld och då händer de alltid att jag hör ingenting, så om jag säger mycke 'va' imorgon så äre för ena örat har laggt ner heeelt och de andra är hör jag nästan ingen på så ja de är ett helvete! men nu måste jag sova!


(L)


17 oktober

godmorgon! just nu så sitter jag och gubben och myser framför tvn! :) sen så ska jag till stugan en sväng och sen till gubbe, skulle ha tränat idag men är så himla förkyld så de går inte! :/ få se om jag far till skolan i morgon eller inte.. beror på hur jag mår. men ni få hare så bra!

jag älskar dig!

mobil blogg

sitter och spelar fia med knuff, med bror och syster och hennes kompis. lmedans jag väntar på att pattan ska komma :)

som ni se vann jag, hehe :D

men ni få hare så bra ikv, puss hej! :)

percing

hejsan jag har ju inte visat någon bild på min percing som jag tog i måndags!

tanks dadiii :D

15 oktober - dagensplaner!

  • skolan

 

  • hem och käka

 

  • barnkalas, amanda fyller år så vi ska fara och gratta henne. Sen så ska vi vara där hela kvällen! :D

ne nu måste jag forsätta med min läxa, men ni har ju fått se hur dagen ser ut så ni vet vars jag håller hus! :)
zigge kom precis så hon få va med på en bild också! :)

fina tjejer där, haha!


15 oktober - sovmorgon!

godmorgon! äntligen fredag, känns så himla skönt, de går ju så himla fort de känns ju som att det var måndag igår?! men idag har jag sovmorgon till 9.40, men är ändå vaken så här tidigt! för jag kom på att jag glömt och göra en uppgift som ska vara inlämnad nu idag.. så ja de blev inte så mycket till sovmorgon! men nu ska jag göra den och sen käka lite frulle.

ni få hare bra puss hej! :)

haha fyfan!

alltså fyfan! haha glömde ju och berätta vad jag gjorde igår, så jävla kul man kan ha med sig själv allsååå!

jag var ensam hemma och kollade på tv och käkade en bulle med mjölk. sen efter ett tag så se jag en fluga som far runt mig flera gånger och jag viftar ju bort den såklart vill ju inte ha den i ansiktet. så efter ett tag så hör jag att den börja surra mer och mer så jag viftar ju och tro att de är en fulga, men efter att jag råkta vifta så att jag stöter till den dära 'fulgan' så tänkte jag ba 'men de kanske är en getnig' och tro på fan att de är en! så jag hoppar upp ur soffan och kuta bort till köket. sen då är jag som en katt och håller koll på den hela tiden, så jag ser vars den far. sen efter att jag vare där ett tag så stå jag fortfarande i köket och börja kolla på tvn, de var topp model så jag ville ju inte missa slutet, vem som åker ut osv.. ja men iallafall så börja jag höra den dära jävla geting jävlen igen och jag såg inte vars den var först så jag va vekligen liv rädd! sen när jag vänder mig om så se jag att den kommer emot mig så då springer jag in på toan och gömmer mig för den dära lillajäveln. sen efter ett tag så kollade jag ut genom toa dörren och jag se ingenting så då börja jag smyga mig fram till tvn. sen då hör jag den inte eller nått så då kollade jag ett tag på tv sen då se jag den dära getning jävlen sitta på fatet där min bulle var!! ja så då flög jag upp ur soffan och sprang till köket. sen tänkte jag måste ju döda den jäveln!! så jag hämtar en tidning och en vedklabb i varsin hand och sen då se jag att getingen sitter i fönstret så jag sprang ju typ runt och försökte döda den i ärliga 5-10 minuter och ni som känner mig, ni kan ju förså hur kul de kan ha sett ut! HAHA. men iallafall så håller jag på med det och tar ju ihjäl den. sen är ju programet såklart slut och jag sätter mig ner för att kolla på de nya pogramet och tro på fan att de är en geting till i fönstret så ja då försökte jag och ta ihjäl den också men sen då råka jag slå till den men inte så att sen skadar sig eller nått och då blev den ju as arg på mig, så jag ba kutade in på toan och satt där, jag vågade inte komma ut, sen då efter ett bra tag så går jag ut och jag har mammas foppisar på mig så då ser jag den sitta på golvet utanför toadörren och kliver med glädje över den så den dö!

haha ni kan ju fatta hur länge de tog för mig och döda dom!! allså jag skulle ha filmat så skulle ni sett, hur kul som hellst!

kungarna

nu ska jag kolla på kungarna av tylösand med gubbe nu, jag missade för jag råkade somna!

nu duschad och fresh, ser hemsk ut utan smink!! 

men ni få hare så bra, puss hej! :)


14 oktober

hejsan! idag så har jag varit på skolan idag sen va jag med lina en liten stund efter skolan och sen drog vi och biffa! haha :D

första snön föll idag, men försvann så fort den träffat marken!

13 oktober!

skolan nu, och har datakunskap som är riktigt tråkigt!
sen har vi matte och slutar kl2, skönt! :D efter det så ska jag till gubben och käka osv.. sen vet jag inte vad vi hitter på men nått kul blir det!



svar på kommentarerna

hejsan nu ska jag svara på alla mina kommentarer!
vad är ditt mål med bloggen? jag vet faktiskt inte, får se.
vilken bloggare ser du upp till? hm.. den bloggen som jag älskar och läsa är ju verkligen kenzas!
vad jag gillar du med en killes kropp? hm.. måste nog säga magen!
vilka bloggar läser du? alla mina kompisars, kenza, kissie, tyra, bella, amir ibland men inte så ofta.
kan du lägga upp en bild på din kropp? aldrig! hah
ved heter du i andra namn? gabriella 'patricia gabriella hellman' 

är du glad? ja det är jag vekligen!

vad gör du när du är riktigt ledsen? DAMPAR sen ringer carro eller gå till henne, eller så pratar jag med älskling.

trivs du i skolan? ja de gör jag! :D
äter du godis? självklart

bästa låten? gubben i lådan just nu iaf!

bästa tiden på dan? natten ;)

ditt roligaste minne? jag vet inte, många!

mest använda hemsidan? de vet jag inte, fb?

katt eller hund? hund!!

bil eller cykel? bil

coca cola eller pepsi? colaa

godaste maten? thi mat!

hur många läsare har du? rund 200-250!
tjänar du pengar på bloggen? nej de gör jag inte ;)
gillar du låten gubben i lådan med daniel adams? jaa!

vad är du rädd för? *host* haha dom som känner mig vet, och insetkter!

skulle du beskriva dig som glad i nuet? ja herregud

är olle din första "riktiga" kille? nej

vilket är ditt favvo godis? vet inte riktigt, dom flesta!

har du bra relation med din familj? ja de ha jag

vars vill du bo när du är vuxen? här i övik

vill du ha barn? självklart!

är du blyg i nya sammanhang? nejdåå

gillar du kladdkaka? ja!

gillar du skolan? börja bli less nu, men de är kul också

var du ung när du började dricka? njae

har du djur?
ja en katt

ska du och olle gifta er?
självklart!
många burkar sakna högstadiet, gör du de? om jag gör! huhu
känner du att du har bra vänner? ja, älskar dom! :)
hur lång tid ta det för dig och fixa dig på morgonen? olika, men typ 20-30 min :)
kul att jag fick så många kommentarer, fick 32st!! :D

11 oktober

hejsan! sitter i skolan nu, vi har nät handel som vekligen inte är roligt. sen ha vi engelska och efter det har vi svenska prov!! började träna igår, så ja.. vå få ju se hur de gå..
men sen efter skolan ska jag på stan med papii :D efter de så ska vi till dom och käka och sen fira min lilla syster som fyller år, grattis till henne! :D

men ni få hare så bra, jag lägger in bilder på de jag köpt ikväll när jag kommer hem! :)

fråga mer!

fråga mer frågor, jag svarar i morgon eller på tisdag! :)

10 oktober

hejsan! idag har jag varit hos olle och sen david :) vi kollade på kungarna av tylösandn! as bra, hehe :)
sen kom mamma och hämta mig för vi skulle till stan en sväng och köpa lite kläder åt wilmer, sen körde jag hem från stan :o HAHA as läskgt, men jag örverlevde! nu ska jag snart äta och sen fara och träna :)

ni få hare så bra, puss hej! :)


9 oktober

hejsan nu sitter jag här med gubben min och kolla på tv. helt död idag efter gårdagen! ha ont överallt.. :( haha men kul hade vi! nu ska vi snart fara hem till han och käka mat! sen efter de ska vå fara och hyra film sen bara mysa! :)

HAHA alltsåå.. usch! mysig kille jag ha..

men ni få hare så bra :)
puss hej!

bilder sen igår

först måste jag bara säga tack för kvällen! :)

hanniii :D

hanna och hanni :)

jag och carro :D

brudarnaa :D

jag, hannis tunga och sara ;)

babeeees :D (L) 

jag och lisa!

10 oktober - vi kör all in!

hejsan nu sitter jag här och väntar på lite käk, ska bli lax och potatis (L) jag är kocken så få hoppas att de bli gott!
sen efter jag käka så ska jag fixa mig lite och sen fara till pattan! :D
kommer bli ÖS ikväll med dom bästa brudarnaaaa!!

ni få hare bra, för de ska jag! :D
pussshej

frågestund

många andra har frågestund nu så jag passar på också :)

jag svara senare på dom :)


percing!

justja, jag få ju inte glöma och berätta att på måndag kl 16.00 ska jag perca mig i naveln! :D
 
så den sitter på måndag 16.03! :)

och sen ska jag och pappa shoppa innan och sen fira lilsyrran som fyller år! :D
längtarr! hihi :D

skojade bara!

med inlägget nedan :D de är inte mina! hehe

men idag så har jag varit på skolan och första timmen så var vi på skyttis och skulle spring 2km.. och de va ju såå himla kul att de var sol då, eller? de va fan spöregn och storm!! höll ju fan på dö..
sen efter skolan så for jag ner på stan och sen kom papi och hämta mig :) åt god mat och kollade på bilder sen vi var i spanien :D




mer bilder sen när vi va i spanien :D


hela världen snurra runt runt


i flaskan halvliter explorer
3 breeez
3 smirnöffar
en sjua bacardii,
kan inte mer än säga NU KÖR VI!

6 oktober

god morgon! sovit gott? de har jag!! :) hade tänkt och ta den sena bussen nu som gå halv. känns mycke bättre och ta den :D nu ska jag gå, hejdå!


ni få hare så bra!

min dag se ut så här ska på skolan och sen ska jag till amanda och käka, sen efter de så ska vi på stan :D

5 oktober!

hejsan förlåt att jag inte skrev nått igår men jag orkade verkligen inte!

men nu sitter vi och har handels och vi ska söka några grejor.. men sen efter den här lektionen så ska vi käka lite snabt och sen bege oss till själevad för att hälsa på. vi har tre timmars hål så vi har all tid i världen :)
efter vi varit där så ska jag tillbaka till skolan för att ha matte sen bli de träning efter det, och sen hem! :D


dagens outfit!


men ni få hare så bra! :D
puss hej

sweet dreames

hejsan kom hem för ett tag sen. träningen gick helt okej, de bästa när man tränat är efter för de känns så jäkla bra då! :) hehe

nu ska jag gå och kolla på irené huss, för den gå på 5an, och är så himlaa bra! :D 
sen efter de bli de nattii :) 

men ni få hare bra!
pussshej  

black or white


för er som inte vet..

.. så klippte jag lugg :D


sen nu så ska jag strax käka, sen efter de ska jag och carro på friskis och träna! :)
så ni få hare så bra, puss hej! :D

tänkte skriv lite om vad jag gjorde igår ha ju inte skrivit nått så lika bra och göra de nu. jag va hos olle hela dagen och ba slappade sen åt vi god mat lax och potatis (L) efter de så for vi till olles farmor och farfar för hans farfar fylde år (grattis till han). sen kom olles släkt dit och vi fikade osv.. sen när vi hade vare där i typ 3timmar så for vi till david och kolla på de regnar köttbullar!

och självklart så va de jag som bestämde film! :D
hare bra!


burrr


huhu, snart är de vinter! :(

tack för kvällen babes!

hejsan, igår så var jag med själevadstjejerna + jennifer och kollade på idol och umgicks mycket trevligt att vi kunde göra nått lugnt för en gångs skull. :)







haha lina ;)

csn-kortet!

alltså åhh, fick ett brev idag! hihi :D :D :D

skoja, men den kom ifrån posten sen då stod det att vi skulle aktivera det och de gjorde vi. sen efter de så gick jag in och kollade lite vad de var osvosv.. då är de värsta rabatten till alla studenter! de va en dator som jag kollade på den kostade 18.000 men med de här kortet kostade den 10.000!! sen va de massaa rabatter på allt nelly, apple datorer, iphone, experia mini, resor, ALLT! :D (Y)
AS BRAAA!

äntligen helg!

åh va skönt de känns nu när de är helg igen! den känns som att det var måndag igår, så ja de har gått fort! :)



slappa lektioner på HP!! :D haha, den sista timmen avslutade vi med att dunka riverside med dans och läran ;) HAHA! skulle filmat.. fan att jag inte gjorde de.. men kärlek till klassen alltsåååååå :D

RSS 2.0